Tidligere V-minister til Naser Khader: Du burde selv rejse hjem til Syrien

"Men hvis rimelighed skal være, og hans argumentation have nogen etik i sig, bør Naser Khader naturligvis gå foran og være den første, der vender hjem til Syrien," skriver Britta Schall Holberg i et debatindlæg. (Foto: Foto: Jens Nørgaard Larsen og Emil Hougaard/Ritzau Scanpix/arkiv)

Den tidligere V-miniser Britta Schall Holberg mener, at Naser Khader (K) er dobbeltmoralsk.

"De angreb, som Naser Khader til stadighed retter mod andre, kan næppe kaldes andet end udtalt dobbeltmoral."

Sådan lyder det fra tidligere indenrigs-, sundheds- og landbrugsminister for Venstre Britta Schall Holberg i et debatindlæg i Politiken.

Den tidligere Venstre-minister fremhæver udtalelser fra Naser Khader, hvor den konservative udlændingeordfører argumenterer for, at en række af de mennesker, der er kommet til Danmark fra blandt andet Syrien, skal rejse hjem. Også selvom de har boet her i mange år. De har nemlig pligt til at hjælpe med at bygge deres hjemland op, lyder argumentet ifølge Britta Schall Holberg fra Naser Khader.

Men det argument giver Britta Schall Holberg ikke meget for, når Naser Khader ikke selv pakker kufferten og vender næsen hjem mod Syrien, hvor han er født.

"Men hvis rimelighed skal være, og hans argumentation have nogen etik i sig, bør Naser Khader naturligvis gå foran og være den første, der vender hjem til Syrien og bruger sin gode danske, gratis uddannelse til at gå i spidsen for genopbygning af det ødelagte land, han kommer fra," skriver Britta Schall Holberg blandt andet i debatindlægget.