Tidligere tv-vært: Derfor har jeg millionunderskud

Ole Stephensen lever af sin opsparing og sit politiske arbejde. (Foto: Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix (arkiv))

Ole Stephensen vidste godt, at det ville have konsekvenser, da han gik ind i politik.

Det har kostet den tidligere tv-personlighed Ole Stephensen masser af penge, at gå ind i politik. Det siger han Ekstra Bladet, som har kigget i hans firmas seneste regnskab.

Her kan man se, at der siden Ole Stephensen blev valgt ind i Gentofte Kommunes byråd i efteråret 2017 har måtte notere to underskud på samlet knap en million kroner.

- Det har nogle konsekvenser at gå ind i politik, hvis du er freelancejournalist. Og det siger jeg uden bitterhed overhovedet, for det vidste jeg, at det ville have.

- Det var måske en af årsagerne til, at det tog mig nogle år at tage mig sammen til at gå ind i politik, siger Ole Stephensen til avisen, og fortæller samtidig, at hans firma, som producerer undervisningsmateriale til gymnasier, udfører medietræning og producerer reklamefilm, "ligger af gode grunde meget stille".

Han tilføjer, at hans kunder mistænker ham for at være partisk, men at det ikke overrasker ham:

- Derfor har jeg heller ikke i mit journalistiske liv været politisk aktiv, men jeg synes, at det var nødvendigt at blive det, da jeg blev 60, siger Ole Stephensen.

Ifølge Ekstra Bladet lever Ole Stephensen af de overskud hans firma har genereret tidligere. Dertil kommer vederlag for det politiske arbejde.