Tidligere DR-vært rørt til tårer på live-tv: 13-årig pige overrumplede hende fuldstændig
Sisse Fisker. Foto: Simon Skipper/Scanpix
Den tidligere DR-vært Sisse Fisker blev rørt til tårer, da hun fik en videohilsen fra en 13-årig pige i Go' Aften Danmark torsdag aften.

Sisse Fisker blev rørt til tårer, da hun gæstede Jes Dorph-Petersen og Go’ Aften Danmark på TV 2 torsdag aften.

Den tidligere tv-vært blev så overvældet, da hun fik en personlig videohilsen fra den muskelsvindsramte pige, 13-årige Laura Kehler, at hun fik fugtige øjne.

Det skriver Ekstra Bladet

Den 13-årige pige ville takke Sisse Fisker for hendes store arbejde som stifter og frivillig i foreningen SMILfonden, der er sat i verden for at gøre tilværelsen bedre for syge børn og deres forældre.

- I får alle børn, forældre og sygeplejersker til at glemme, at de er et sted, hvor man forventer smerte og bekymringer. I vender det til noget positivt. Noget, der er rigtig godt, sagde Laura Kehler og sluttede af med at sige et ’jeg elsker dig’ henvendt til Sisse Fisker.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Da Sisse Fisker kom til hægterne igen, sagde hun, at det ’giver mening’ at hjælpe børn som Laura. Den tidligere tv-vært blev meget overrasket over, at det netop var den 13-årige pige, der sendte videohilsenen. Hun blev opereret for to uger siden og er ved at komme sig, fortalte Sisse Fisker.

Sisse Fisker afslørede desuden, at hun bruger al sin tid på det frivillige arbejde i foreningen, og at hun i efteråret har takket nej til flere jobtilbud fra DR.

Sidste år var Sisse Fisker selv indlagt på hospitalet for at blive opereret i ryggen efter at have døjet med mange smerter. Hun fik idéen til at etablere SMILfonden, efter at hendes drenge for nogle år siden var indlagt med lyskebrok.

Sisse Fisker i arbejdet med de syge børn i SMILfonden. Foto: Bax Lindhardt/Scanpix