Thomas Bo Larsens store job-drøm: Vil til udlandet
Thomas Bo Larsen drømmer om udlandet. FOTO: Scanpix
Thomas Bo Larsen er glad for sin succes i DR-serien 'Bedrag,' men han drømmer samtidig om at få job i udlandet.

I søndags-serien Bedrag på DR1 spiller Thomas Bo Larsen den ihærdige politibetjent Mads Justesen.

Thomas Bo Larsen er glad for sin store rolle i serien, og den har givet ham blod på tanden, fortæller den 52-årige skuespiller til Billed-Bladet:

-  Jeg kunne da godt tænke mig at prøve det af i et større format på engelsk. Jeg har jo været så ufattelig heldig, at jeg stort set har haft arbejde nærmest lige fra, jeg gik ud af skuespillerskolen i 1991. Det er jeg dybt taknemmelig for. Så jeg har ikke noget at klage over overhovedet, siger Thomas Bo Larsen.

Udlandet kalder

Thomas Bo Larsen vil altså mægtig gerne prøve sig selv af i udlandet, men samtidig er det vigtigste, at han har det godt, siger han:

- Jeg er blevet udfordret på alle mulige måder i alle mulige film, og det bliver jeg også i ”Bedrag”. Så længe jeg bliver det, så har jeg det godt. Jeg er aldrig gået efter noget specielt. Jeg tager tingene, som de kommer, og så må jeg fordybe mig i det, der kommer. Det er den måde, jeg arbejder på, siger han.

Der er en anden sæson af Bedrag under opsejling, og den skal Thomas Bo Larsen også spille med i, men bagefter står verden åben, så hvem ved, hvad der sker.