Stor sorg over knivdræbte Peter: 'Uforståeligt'
Hele dagen er det strømmet ind med blomster som sympatierklæring på det forfærdelige drab på den 46-årige Peter Schytt Hollesen Scanpix
Den 46-årig virksomhedsejer, Peter Schytt Hollesen er død af knivlæsioner. Den formodede drabsmand er en ansat, der tog sit eget liv.

En 46-årig ejer af firmaet Dækcentralen, der søndag blev fundet død i Slangerup, døde af flere knivstik. Ifølge politiet blev han stukket af en 33-årig ansat i virksomheden, der bagefter tog sit eget liv.

- Ved den indledende efterforskning tyder alt på, at den 33-årige, inden han tog sit eget liv, havde knivstukket den 46-årige ejer af dækfirmaet, skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet oplyser også, at den 33-årige i tiden inden knivstikkeriet søndag morgen havde optrådt psykisk uligevægtig.

Den 46-årige virksomhedsejer blev søndag morgen omkring klokken 9 fundet blødende i en indkørsel på Håndværkervangen i Slangerup. Han var død, da en lægeambulance nåede frem.

Kort tid efter fandt politiet den 33-årige ansatte liggende død i en lejlighed oven på Dækcentralen på vejen Raasigvangen lige i nærheden.

Teknikere fra Nordsjællands Politi arbejdede hele søndagen på at sikre spor fra de to findesteder i Slangerup.

Hilsner og kondolencer på Facebook

På Dækcentralens Facebook side får Peter Schytt Hollesen mange hilsner med på vejen.

- Du var så meget menneske, med så meget hjerte - at komme på Dækcentralen har altid været en unik oplevelse. Ingen kunne med et smil og en varm kommentar modtage kunder, som du kunne, lyder det fra en.

Imens skriver en anden: Peter min gode gamle ven er brutalt revet væk fra os. Det er fuldstændig uforståeligt.

De to døde skal obduceres mandag og tirsdag for at nå til bunds i dødsårsagen.