Stjernerne på Slottet afslører: Kokainmisbrug, højdeskræk og usikkerhed
Stjernerne fortæller om deres oplevelser forud for premiere på "Stjernerne på Slottet." FOTO: Henrik Kloch/TV2
Mille Lehfeldt, Nikolaj Hübbe og Sara Blædel fortæller, hvordan det var at være med i den ny sæson af "Stjernerne på Slottet", og hvilke emner de kom omkring på kort tid.

Forfatteren Sara Blædel er i den ny sæson af "Stjernerne på Slottet" i flot selskab med Mille Lehfeldt og Nikolaj Hübbe, som alle tre ser tilbage på deres ophold med glæde.

Balletmesteren og "Vild med dans"-dommer Nikolaj Hübbe beskriver det som en lejrskole, og Sara Blædel fortæller, at der er noget særligt ved at komme omkring så mange følsomme emner igennem på kort tid, skriver BT.

Forfatteren fortæller, at det har været en gave at lære de andre deltagere at kende, som også indbefatter skuespillerne Rasmus Bjerg og Dar Salim.

Alle fem optog de i sensommeren de nye afsnit af TV2-programmet på Damsbo Gods på Sydfyn.

Vænne sig til at være dansk

I programmerne, der har premiere mandag den 29. februar, fortæller Nikolaj Hübbe blandt andet om den omvætning, det var for ham, da han flyttede hjem til Danmark igen efter 17 år i USA.

Det var en svær tid, for han var blevet meget farvet af den amerikanske måde at gøre tingene på, siger Nikolaj Hübbe til BT:

- Jeg skulle lære at tale sproget igen uden at bruge for mange låneord og blive skudt i skoene, at jeg var Gitte Nielsen, siger han og kommer i den forbindelse også ind på sit kokainmisbrug.

Usikker selvtillid

For skuespiller Mille Lehfeldts vedkomne drejer meget af opholdet sig om at kigge nærmere på sine egne begrænsninger. 

Vi kan derfor glæde os til, at hun udfordrer sin egen højdeskræk, og det hiver hun alle de andre med ud for at gøre. De andre deltagere må altså også en tur op i højderne, og det er udfordrende, afslører Sara og Nikolaj.

Forfatteren Sara Blædel åbner i programmet op for sin egen personlige usikkerhed, der tager udgangspunkt i en stor tilbageholdenhed som barn. Hun var ordblind, og det var ind imellem svært.

Sara Blædel fortæller, at hun var usikker og genert, og hun troede, at alle andre var mere værd end hende:

- Når man blev kaldt op til tavlen i skolen for at skrive, og resten af klassen sidder og ser på én, er det noget, der puster til den usikkerhed, siger hun til BT.