Sørg godt for dine dyr – husk dyrlægen

Advertorials

Sponsoreret indhold:

Det er en kendt sag, at mennesker har godt af at tage sig af andre levende væsner. Det være sig andre mennesker eller dyr. Omsorg og næstekærlighed går hånd i hånd, og vi har alle godt af at føle, at der er nogen, der har brug for os. Det er sundt for krop og sjæl. Der kan næsten ikke siges nok gode ting, om det at være dyreejer.

Ansvar går hånd i hånd med glæderne

Som dyreejer skal man naturligvis være opmærksom på, hvilke behov ens dyr har. Det er et stort ansvar at have dyr. Holdningen til kæledyr har ændret sig gennem tiderne. Nu-til-dags bliver rigtig mange kæledyr opfattet som et familiemedlem, hvis behov og ønsker, der tages særligt hensyn til. Denne udvikling har blandt andet betydet, at folk er blevet mere opmærksomme på, at hunde for eksempel ikke er en levende madskraldespand, der kan spises af med rester fra aftensmaden.

Samme slags behov som os

De skal – ligesom os andre – have mad, der er sammensat til deres behov. Derudover skal de aktiveres, motiveres og have søvn nok. Helt basalt minder deres behov om menneskers. Der er dog nogen forskel i, hvordan disse behov tilfredsstilles. En hund har brug for at komme ud og lugte til nye såvel som gamle velkendte dufte. Det er en nødvendighed for en hunds trivsel, at den får lov til at bruge sin lugtesans. Det er hjernegymnastik for en hund. Praktisk nok, så kan den aktivitet kombineres med den daglige motion for ejer såvel som hund.

 Søg dyrlæge ved tvivl

Dine dyr kan ikke fortælle, hvis de har det dårligt, så hvis du er i tvivl om dette, så opsøg en dyrlæge. Det er også muligt at finde masser af oplysninger online. Læs mere om dyr og dyrlæger på nettet.

 

 

 

 

 

 

Ovenstående indhold er sponsoreret