Socialdemokratiet: Mette F. vil gå på talerstolen - besøget er ikke aflyst

Mette Frederiksen vil gå på talerstolen, når LO arrangerer 1. maj i Aalborg, lyder det fra partisekretær i Socialdemokratiet.
Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen var 1.maj 2017 ude at tale flere steder i landet. Her er hun ved 3F i Herning
Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen var 1.maj 2017 ude at tale flere steder i landet. Her er hun ved 3F i Herning Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Den samlede arbejderbevægelse i Aalborg - LO - har inviteret socialdemokraternes formand Mette Frederiksen til at tale i Aalborg 1. maj.

Det skriver socialdemokraternes partisekretær Jan Juul Christensen i en mail til DR P4 Nordjylland.

Tilbage i januar blev Mette Frederiksen inviteret til at tale på arbejdernes internationale kampdag i Aalborg - af LO Aalborg. I skrivelsen til Mette Frederiksen står der, at hun selv kan vælge tidspunktet. Dog skal det ligge mellem klokken 14 og 17.

Læs også: Kold skulder til Mette F. fra fagforbund: Hold dig væk 1. maj

Og hun var klar til at tale i sin fødeby Aalborg, hvor hun nu også opstiller til Folketinget.

LO Aalborgs formand Anna Kirsten Olesen afviser ellers i dag en kortfattet pressemeddelelse at politikere er inviteret. Hun skriver at bestyrelsen har besluttet, at det udelukkende er faglige talere, der går på talerstolen.

 

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.