Smask! Brudgom slår brudens brudepiger i gulvet

Det, der skulle være en lykkelig dag, endte med vold og brudte venskaber, da brudgom giver brudens veninder et par på skrinet.
En brudepige må på hospitalet, fordi gommen har knaldet hende en på kassen. Modelfoto.
En brudepige må på hospitalet, fordi gommen har knaldet hende en på kassen. Modelfoto. FOTO: Scanpix

Der er nok en brudgom i Macclesfield i England, som har grove moralske tømmermænd efter sin opførsel til sit eget bryllup.

Under bryllupsreceptionen kommer 27-årige John Paul Campbell i skænderi med de to brudepiger til den kvinde, han netop er blevet gift med.

Først slås gommen med den ene brudepige, hvor efter den anden, Samantha Dewar, vil træde til for at stoppe uenigheden. Den gestus kvitterer John Paul Campbell for med at slå hende i jorden, skriver metro.co.uk, der kan berette om uheldige historie.

Måtte en tur på hospitalet

Samantha har siden fortalt, at hun efterføglende måtte en tur på hospitalet, fordi kæbepartiet var knækket, og der skulle sættes plader ind for at rette op på skaderne.

Hun har altså fået grove knubs, men det er ikke kun ansigtet, der har lidt skade. Det har brudepigens venskab til veninden også.

- Vi har været bedste venner siden skoletiden, og jeg har hjulpet hende med at forberede brylluppet. Jeg kan slet ikke forstå det, der er sket. Jeg har mistet min bedste ven, siger Samantha blandt andet om episoden.

Hun fortæller, at det alt sammen skete i slutningen af receptionen på parkeringspladsen, og det skete som et lyn fra en klar himmel.

Selv bor den forslåede brudepige sammen med sin forlovede og tre-årige datter, og hun har ikke set sin veninde siden hændelsen. 

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.