Slut med cirkus Suurt, suurt nummer!

Corona
Bubber og Julie Berthelsen var klar til at fyre den af i Cirkus Arena. (Foto: Ritzau Scanpix)

Cirkus Arena har aflyst årets turne på grund af corona-pandemien.

Stuurt, stuurt nummer er blevet til suurt, suurt show.

Der bliver ingen mulighed for at grine af klovnene, holde vejret under akrobaternes halsbrækkende stunts og nyder de sjove værter. Cirkus Arena tager konsekvensen af coronapandemien og aflyser årets turné.

– Som konsekvens af myndihederens fortsatte forbud mod forsamlinger på over 500 mennsker frem til den 31. august - dagen efter, årets sidste forestilling skulle have været spillet - har vi desværre ikke mulighed for at spille nogle af vores planlagte cirkusforestillinger i år, skriver Cirkus Arena på Facebook.

Alle sejl var ellers sat til for at levere et brag af en sæson. Arena, der er Nordens største cirkus, kan i år fejre 65 års jubilæum, og havde sammensat en hæsblæsende forestilling. 

Det hele skulle ledes af Bubber, der efterhånden er en garvet cirkusrotte, der så frem til sin niende sæson. Ved hans side ville han efter normale omstændigheder have haft Julie Berthelsen, ved sin side. Hun kunne have fået sin debut som cirkusprinsesse, men det må hun vente med til næste år. Til gengæld får Bubber lidt mere tid derhjemme hos sin nyfødte søn.

Selv om årets turne altså nu er aflyst, ser Cirkus Arena allerede frem mod næste år, hvor de lover, der atter vil komme cirkus rundt i hele landet.

"Vi er i fuld gang med at stable sæson 2021 på benene, og vi glæder os virkelig meget til at kunne invitere publikum indenfor i cirkusteltet igen", skriver Cirkus Arena på deres hjemmeside.