Skuespiller-par skal være forældre
Stjerneparret spiller sammen i Batman-serien "Gotham", og nu skal de også have et barn.
Ben McKenzie og Morena Baccarin mødte for første gang op sammen til efterfesten, da de prestigefulde Emmy-priser var blevet uddelt i søndags.
Ben McKenzie og Morena Baccarin mødte for første gang op sammen til efterfesten, da de prestigefulde Emmy-priser var blevet uddelt i søndags. Foto: Dan Steinberg/INVISION FOR THE TELEVISION ACADEMY

"The O.C."-skuespilleren Ben McKenzie og "Homeland"-skuespillerinden Morena Baccarin deler skærmen, når tv-seerne tænder for den dystre serie "Gotham". Men ud over at deles om Batman-byen i tv-serien, som godt nok foregår før superheltens indtog, skal de to også til at enes om børneopdragelsen.

"Gotham"-kollegerne danner nemlig par privat, og nu kan deres repræsentant afsløre, at det celebre par venter deres første barn sammen, skriver ABC News.

Det er første gang 37-årige Ben McKenzie får titlen som far, mens hans 36-årige kæreste, Morena Baccarin, allerede er mor til den næsten to år gamle dreng Julius. Sønnen har skuespillerinden sammen med instruktøren Austin Chick. Det tidligere ægtepar blev gift i 2011, og faktisk er det ikke mere end et par måneder siden, at de to officielt blev skilt.

Selvom det kunne se ud som om at tv-serien "Gotham" har bragt det kommende forældrepar sammen, er det ikke første gang, de har været på det samme film-set. Morena Baccarin havde også en mindre rolle i et afsnit af den populære teenage-serie "The O.C.", som blev Ben McKenzies store gennembrud som skuespiller.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.