Silas Holst i hidsig krølle-krig med kendis
Silas Holst hånes af Dan Rachlin. FOTO: Scanpix
Silas Holst har netop forsvaret Annette Heick på Facebook, men nu er det hans tur til at blive svinet til af kollegaen Dan Rachlin

Annette Heicks krøller i Melodi Grand Prix har været ugens mest omtalte frisure, og nu er de altså også (ufrivilligt) skyld i, at to kendisser toppes på de sociale medier.

Danseren Silas Holst var i Forum i Horsens for at se det store show og heppe på sin mand Johannes Nymark, der som bekendt vamdt med sit 'boyband'. Og eftefølgende var Silas Hoslt så ked af den behandling, Annette Heick fik, at han lpå sin Facebook kom med en opsang til danskerne:

"Synes sgu Annette Heick så godt ud i aftes - og folk der snakker vanvittig grimt burde skamme sig", skrev han bl.a. 

"Og så undrer folk sig hvorfor mobning er et stigende problem blandt børn... I wonder why," fortsatte han.

Men er Silas Holst selv blevet offer for den hårde tone, der ind imellem hersker på de sociale medier.

(artiklen fortsætter under updaten) 

Synes sgu Annette Heick så godt ud i aftes - og folk der snakker vanvittig grimt burde skamme sig! Det er fair man ikke...

Posted by Silas Holst on Sunday, February 14, 2016

DJ'en, tv-værten og bloggeren Dan Rachlin langer nemlig ud efter ham på sin Facebook-side, skriver eb.dk:

- Forvent endnu en bog fra Silas Holst snart. Eventuelt en bog om overfladiskhed og at tabe fire kilo på fem minutter, skriver Rachlin i en kommentar.

(artiklen fortsætter under updaten)

Forvent endnu en bog fra Silas Holst snart.Eventuelt en bog om overfladiskhed og at tabe fire kilo på fem minutter.

Posted by Dan Rachlin on Sunday, February 14, 2016

Silas svarer igen

Den kommentar får Silas Holst til tasterne. Han skriver:

"Man må formode, at Dan Rachlin selv synes, det er fint nok at tale grimt om andre. Og så må vi vel bare enes om at være uenige. Har svært ved at nikke genkendende om det at være overfladisk. Mine bøger er måske ikke Dan Rachlins målgruppe – men har dog været til hjælp for mange i den målgruppe, som de var tiltænkt. At Dan Rachlin så ikke kan se ud over sin egen næse og hører til gruppen af danskere, der lever efter "hvis jeg ikke kan bruge det og lide det’, så skal det rakkes ned, må desværre være hans egen hovedpine."

Silas Holst får på sin Facebook-side masser af sympatitilkendegivelser fra folk, der støtter ham. På Dan Rachlins side er holdningerne mere blandende.