Silas Holst forsvarer Annette Heick: Det er langt over stregen
Annettes hår til Melodi Grand Prix har givet anledning til stor debat.  FOTO: Scanpix
Den populære danser og skuespiller Silas Holst synes på ingen måde, det er i orden med alt den mobning, der har været af Annette Heick efter Melodi Grand Prix.

I lørdags var sanger og tv-vært Annette Heick vært ved årets Melodi Grand Prix i Horsens sammen med Jacob Riising og sin mor Hilda Heick.

Den trekløver har siden skabt stor debat, og især Annettes hår er der blevet gjort voldsomt grin med.

Flere har sammenlignet hende med et får.

Den snak startede DR, Annettes arbejdsgiver og kanalen bag Grand Prix'et, dog selv med dette opslag. Her sammenligner DR hende med et får på det sociale medie Twitter:

(Artiklen fortsætter under opslaget)

I burde skamme jer

Silas Holst var til stede i Forum i Horsens, da showet blev sendt. Han var der for at støtte sin mand, Johannes Nymark, der vandt med gruppen Lighthouse X.

Men oplevelsen blev imidlertidigt overskygget af den heftige debat omkring Annettes hår, og Silas synes, den har været skandalløs.

Det giver han udtryk for på sin Facebook-side, hvor han blandt andet skriver:

- Synes sgu Annette Heick så godt ud i aftes - og folk der snakker vanvittig grimt burde skamme sig! Det er fair man ikke kunne lide looket men ligefrem som et voksent menneske at begynde at kalde hende for et får, en zombie osv. Er langt over stregen...!!
Og så undrer folk sig hvorfor mobning er et stigende problem blandt børn... I wonder why...????, skriver Silas Holst, som I kan se herunder:

Synes sgu Annette Heick så godt ud i aftes - og folk der snakker vanvittig grimt burde skamme sig! Det er fair man ikke...

Opslået af Silas Holst på 14. februar 2016