Signes mareridt: Fik bank på jobbet - lever i et smertehelvede

Et overfald på jobbet sendte Signe Breum Flyvholm i smertehelvede. Foto er et genrefoto og forestiller ingen af de nævnte i artiklen. (Foto: Foto: Jeppe Bøje Nielsen/Scanpix Ritzau/Modelfoto)

Socialpædagogen Signe Breum Flyvholm blev overfaldet af en klient for seks år siden. I dag er hun fysisk og psykisk mærket af hændelsen.

Som så mange andre dage gik Signe Breum Flyvholm fra Dronninglund på arbejde som socialpædagog den 24. juli 2012. Men selvom dagen startede normalt, endte den dramatisk, da hun blev overfaldet af en klient.

Signe Breum Flyvholm blev revet rundt ved håret og slog kæben voldsomt, men værst gik det ud over nakke,, hvor hun fik både et voldsomt piskesmæld og forskubbede nakkehvirvler. Det skriver TV 2 Nord.

Som resultat af smerterne er Signe Breum Flyvholm nu i sit femte ressourceforløb, og økonomien er i ruiner. Familien er under gældssanering, og de få kroner der er at rutte med går til mad, børnene og en nødvendig bil.

Tant og fjas og det aktive liv, som Signe Breum Flyvholm tidligere levet, har der ikke været penge til. 

- Jeg har samtidig mistet kontakten med omverdenen lidt. Jeg trænger til at komme ud og lave noget, der styrker mig, og møde positive mennesker, siger Signe til TV 2 Nord.

Men så kom hjælpen i form af Johnny Sort Jensen som et lyn fra en klar himmel. Han har nemlig stiftet All2Gether, der bygger bro mellem folk, der sidder fast i systemet, og det rige danske foreningsliv.

- Det at miste den sociale identitet, er nok det, der gør allermest ondt. Så kan man bevare den ved at tilbyde et kontingent, så må vi gøre det, siger Johnny Sort Jensen til TV 2 Nord, og det gjorde han så.

Han betaler nemlig halvdelen af Signe Breum Flyvholms kontingent til et lokalt motionscenter, mens centeret betaler den anden halvdel.

- Jeg havde svært ved at tro på det. Og da det gik op for mig, at det var rigtigt, blev jeg simpelt hen så glad. Det er bare så fedt, siger Signe til TV 2 Nord.