Signe fik bold i hovedet i skolegård: Brugte det meste af døgnet på at sove

Faktisk er det frustrerende, at jeg ikke er kommet i gang for længst, men jeg skal passe på. Overbelaster jeg mig selv, betaler jeg prisen dagen efter, siger Signe Bekker Dhiman (S). (Foto: Foto: Aabenraa Kommune)

Et uheld med en fodbold i skolegården før sommerferien blev alvorligt for lokalpolitiker. I dag er hun fortsat sygemeldt med hjernerystelse.

Det socialdemokratiske medlem af kommunalbestyrelsen i Aabenraa Signe Bekker Dhiman er på tredje måned sygemeldt fra jobbet som uddannelsesvejleder. Kort før sommerferien blev politikeren ramt af en flyvende bold med en hjernerystelse som resultat, og hun ved endnu ikke, hvornår hun vender tilbage til arbejdsmarkedet.

Kendt kæde i krise: Har lukket hver fjerde restaurant 

- Faktisk er det frustrerende, at jeg ikke er kommet i gang for længst, men jeg skal passe på. Overbelaster jeg mig selv, betaler jeg prisen dagen efter, for så skal jeg sove, siger Signe Bekker Dhiman til jv.dk.

Mens hun efter uheldet brugte 20 af døgnets timer på at sove, er hendes søvnbehov faldet en del siden. Hendes fire-årige søn Milo blev parkeret hos sin mormor i begyndelsen, der er han ikke længere, og i dag får hun sin nattesøvn.

Og som regel nogle timer hver formiddag, for det er her, at Signe oftest rammes af den hovedpine, der har plaget hende siden kollisionen med bolden.

Pause fra politik

Trods fremskridtene ligger en tilbagevenden til jobbet i Haderslev og det politiske arbejde i Aabenraa Kommune ikke lige for, skriver jv.dk.

Selv om hun ikke er på sygeorlov fra det politiske arbejde og derfor nøjes med at melde afbud fra gang til gang, er det foreløbig kun blevet til afbud, stort set.

Til de to byrådsmøder, der har været holdt siden uheldet, udvalgsarbejdet og ikke mindst det budgetseminar, der blev afviklet mandag og tirsdag i denne uge.

- Til det sidste håbede jeg at kunne være med, men fredag for en uge siden måtte jeg erkende, at det ikke gik og meldte derfor fra, fortæller hun til jv.dk.