Se kronprins Frederik skrive skønskrift

Underholdning
Kronprinsparret er i Japan. Det sker i 150 året for de diplomatiske forbindelser mellem Japan og Danmark. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017) (Foto: Foto: Henning Bagger/Scanpix)

Tirsdag er kronprins Frederik vendt tilbage til et katastrofeområde i Japan, som han før har besøgt.

Da der for seks år siden var jordskælv og tsunami i byen Higashi-Matushima i Japan, besøgte kronprins Frederik området kort tid efter katastrofen.

Nu er kronprinsen sammen med kronprinsesse Mary vendt tilbage til Japan, i anledningen af fejringen af 150-året for diplomatiske forbindelser mellem Danmark og Japan.

Men besøget er også blevet til et gensyn med det katastroferamte japanske område Higashi-Matushima for at se, hvordan det går med befolkningen.

På det sociale medie Instagram har kongehuset tirsdag delt en video af kronprins Frederik, hvor han øver sig på skønskriften kalligrafi, som er en måde at skrive tegn ved hjælp af en blæk dyppet pensel.

- I dag vendte kronprinsen tilbage og så hvordan befolkningen har det nu. Her besøger kronprinsen nogle af byens beboere og prøver kalligrafiens kunst i Nobiru Citizen Center, skriver kongehuset.

Kronprins Frederik er gift med kronprinsesse Mary, og kronprinsparret har sammen de fire børn prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine. Børnene er dog ikke med på turen.

Se videoen af kronprins Frederik her: https://www.instagram.com/p/BaEGOoVAE50/?taken-by=detdanskekongehus

/ritzau/FOKUS