Sagen om jyske Jensens Fiskehus, der blev angrebet af den store koncern Jensen's Bøfhus har fået over 100.000 danskere til at boykotte den store familierestaurant.
Men en madanmelder fra AOK gav sig for at undersøge, hvad alle disse 100.000 mennesker går glip af, og det er ikke meget. Konklusionen var klar. Én stjerne ud af 6.
"Jeg forstår ikke helt, hvorfor nogen ved deres fulde fem vil forsøge at nasse på et nærmest uspiseligt brand som Jensen’s Bøfhus. Maden er simpelthen af fornærmende ringe kvalitet," skriver madanmelder Svend Rasmussen og fortsætter.
"Det er ufatteligt, at kæden ikke dagligt sagsøges af kunder, der føler, at deres smagsløg er blevet krænkede."
Læderbøf og rejeslask
Svend Rasmussen testede restauranten på Vesterbrogade i København og fik sig en kulinarisk grim oplevelse.
Nøje gennemgår han hele den 3-rettede oplevelse, der blandt andet bød på grå og sej bøf, genopvarmet kød, slatne fritter og en whiskysovs uden whisky.
Vinen var eftersigende varmere end stuetemperatur og rejecocktailen var vandet og ekstremt kønsløs.
Kødet var så sejt at den yngste datter ikke kunne spise den.
Kilde: AOK.dk