Se billederne: Jes Dorph's nye kæreste med til prisfest
Mai-Britt Haurholm er freelance-sminkør og hun og Jes Dorph-Petersen fortalte, at de endnu ikke er klar til at flytte sammen endnu. Foto: Scanpix/arkiv
Fredag aften mødte TV 2-vært Jes Dorph-Petersen op til Billed-Bladets TV-Guld-prisfest med kæresten, Mai-Britt Haurholm.

En lang række af landets mest kendte tv-værter var fredag aften trukket i flotte kjoler og stilfulde jakkesæt, da Billet-Bladets TV-Guld-priser skulle uddeles.

Blandt de fremmødte var blandt andet Jes Dorph-Petersen, der havde taget sin nye kæreste Mai-Britt Haurholm med til fest.

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Det nye forhold kommer ovenpå et turbulent 2015 for Jes Dorph-Petersen. I foråret mistede han sin mor, siden han offentligt frem med sit alkoholmisbrug, som han gik i behandling for. Samtidig knagede forholdet til konen, Louise Dorph-Petersen, og parret valgte sidst på året at lade sig skille.

Der var dog også flere højdepunkter i 2015, fortalte tv-værten til BT på den røde løber foran hotel d’Angleterres i København, hvor festen blev holdt. 

- Det var mit nye arbejde på Go’ aften Danmark. Men et højdepunkt var også at møde Mai-Britt, som jeg mødte i slutningen af 2015, sagde han.

Mai-Britt Haurholm er freelance-sminkør og hun og Jes Dorph-Petersen fortalte samtidig, at de endnu ikke er klar til at flytte sammen endnu.

- Vi tager det stille og roligt, sagde Mai-Britt Haurholm.

Herunder kan du se flere gæster på den røde løber:

Årets mandlige underholdningsvært: Mikkel Beha Erichsen (TV 2). Her sammen med hustruen Mariann Midé.

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Årets mandlige nyhedsvært Kåre Quist (DR) flankeret af journalist-hustru, Tine Røgind (tv) og DR's Tine Götzsche.

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Tidligere 'X Factor'-vært Eva Harlou kom alene til festen. Hun er flere gange set sammen med grevinde Alexandras eks-mand, Martin Jørgensen.

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

 Den tidligere vært på TV2 Lisbeth Østergaard med ledsager.

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Den tidligere vært på 'Vild med dans' og nuværende redaktør og indehaver af bladet CriCri Christiane Margueritte Schaumburg-Müller.

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Fire af de fem 'Rigtige mænd' var mødt frem, fordi de var nomineret til prisen 'Årets nye tv-program, fra venstre er det Jonas Iversen, Søren 'Smed' Holm, træneren Jacob Søndergaard, Jan 'Hammer' Lund og Palle Enevoldsen.

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Danseren Silas Holst havde taget Louise Mahnkopf, der er hans nære veninde og moderen til hans datter Maggie Mi, med til den årlige uddeling af BilledBladets tv-priser. De to optræder sammen i et tv-program om deres regnbuefamilie på Kanal 4. 

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

TV 2-vært Morten Resen med ledsager.

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix