Se billede af kræftramt Kim Larsen: Viser sig efter flere måneder væk fra rampelyset

Kim Larsen giver koncert den 28. juni. (Foto: Foto: Sonny Munk Carlsen/Ritzau Scanpix/arkiv)

Efter flere måneder i skjul viser kræftramte Kim Larsen sig nu i offentligheden. Hans band har lagt et billede ud på Facebook af den folkekære musiker.

Hele Danmarks folkemusiker, Kim Larsen, melder sig klar til sommerens turné.

På Facebook har hans band, Kim Larsen & Kjukken, lagt et billede ud af bandet, hvor den 72-årige Kim Larsen står i forgrunden med stok og sin velkendte kasket på hovedet.

Det er første gang, nationalskjalden står frem i offentligheden, efter at det i januar kom frem, at han var blevet ramt af prostatakræft.

Billedet er taget af bandets uundværlige chauffør og butler – mr. Ming – der i går kom forbi bandets øvelokale med portvin, skriver bandet på Facebook.

I marts kunne Kim Larsens hustru, Liselotte Kløvborg, og parrets to sønner, Hjalmar og Lui, fortælle, at folkemusikeren havde det godt efter omstændighederne, og at lægerne var optimistiske om hans helbred. Det sagde de til gallapremieren på musicalen ’Midt om natten’ i Tivolis koncertsal.

– Selvfølgelig er det altid et chok, og man er virkelig ked af det, når det sker. Men heldigvis er alt meget, meget positivt, og alt går i den rigtige retning. Han er frisk og glad, så alle er egentlig ved godt mod. Han har det godt, sagde Hjalmar Larsen til Ekstra Bladet ved den lejlighed.

Kim Larsen & Kjukken indleder sommerturneen med en koncert i Nyborg den 28. juni.

Se det nye billede her: