Sangerinde: Alle i branchen er usikre
Sådan ser det ud, når Sia optræder med sin karakteristiske paryk. Foto: Rich Fury/Rich Fury/invision/ap
Sangerinden Sia optræder altid med sit ansigt skjult, og hun fortæller, at alle i branchen har deres særheder.

Hun står bag kæmpehits som "Chandelier" og "Elastic Hearts", men berømmelsen blev for meget for den australske sangerinde Sia.

Sangerinden, der til august skal optræde på Smukfest i Skanderborg, tog sagen i egen hånd og besluttede sig for, at hun ikke vil vise sit ansigt, når hun optræder.

Dermed er de sorte og hvide parykker, der dækker det meste af ansigtet, blevet en del af hitsangerindens image.

- Det handlede om ikke at være nødt til at tage sig af det uretfærdige, der følger med, når man er popstjerne. Om at man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt kameraerne fanger din dobbelthage, siger Sia i et interview med The Guardian.

Den 40-årige sangerinde har i mange år været en del af musikbranchen, og hun har blandt andet skrevet sange for Rihanna, Maroon 5 og Kelly Clarkson. Den sky sangerinde fortæller, at alle i branchen har deres særheder.

- Alle i underholdningsindustrien er usikre. Vi har stepdanset hele livet for jeres accept, og du vil ikke møde en eneste i underholdningsindustrien, der ikke er en smule skør i hovedet. Det er sådan, vi endte her, siger hun til den britiske avis.

Fredag den 5. august besøger sangerinden Danmark, når hun skal optræde på årets Smukfest i Skanderborg. Og sangerinden, der ikke vil være berømt, har højst sandsynligt sit ansigt skjult, når hun træder ind på Bøgescenen.

/ritzau/FOKUS