Samme Aldi røvet tre gange på to måneder

Arkivfoto. Politiet har udsendt et signalement af røveren og vil gerne i kontakt med folk, der har set noget i og omkring butikken. (Foto: Foto: PEDERSEN MIKKEL BERG Polfoto)

En mand truer sig tirsdag aften med kniv til kontanter fra kassen i Aldi-supermarked i Farsø.

Nordjyllands Politi efterlyser en mand, der tirsdag aften begik røveri mod et Aldi-supermarked i den nordjyske by Farsø, oplyser vagtchef Åge Pedersen, Nordjyllands Politi.

Det er tredje gang på kun to måneder, at butikken er blevet udsat for røveri, og fremgangsmåden er ens, så politiet udelukker ikke, at samme gerningsmand står bag.

Denne gang kom manden ind supermarkedet, der ligger på Holmevej, omkring klokken 20 og truede med en kniv. Han fik personalet til at udlevere penge fra kassen.

- Det lykkedes ham at slippe af sted med et mindre beløb, siger Åge Pedersen.

Efter røveriet løb manden ud af butikken og forsvandt i retning af vandtårnet i Farsø.

Politiet har udsendt et signalement af røveren og vil gerne i kontakt med folk, der har set noget i og omkring butikken.

Der er tale om en mand, der beskrives som 185 centimeter høj og tynd. Han havde under røveriet en rød hættetrøje og blå bukser på.

Under det første røveri mod Aldi-supermarkedet den 2. december sidste år havde røveren også en rød hættetrøje på, og også ved den lejlighed truede han med kniv.

Det gjorde han også den 21. december. Her snakkede manden dog engelsk under røveriet og sagde "money", mens han fægtede med kniven. Politiet mener, at sproget kan være en afledningsmanøvre, og at røveren godt kan være pæredansk.

Ud over det hårdt røveriplagede Aldi-supermarked har også Fakta i Farsø inden for de seneste måneder været udsat for røveri.

Folk med oplysninger kan kontakte Nordjyllands Politi på telefon 114.

/ritzau/