Sælger ud: Blærerøven er  på røven

Kendte
Mads Christensen er raamt af coronakrisen og sælger nu sit elskede Rolex-ur (Foto: Ritzau Scanpix)

Mads Christensen er på røven og sætter nu et af sine Rolex-ure til salg for 85.000 kroner. 

Livsstilseksperten og den selverklærede blærerøv Mads Christensen er blevet ramt af corona - på flere måder. 

For et par uger siden meddelte han, at han var blevet smittet med coronavirus, og nu fortæller Mads Christensen så, at corona-krisen også har ramt ham på økonomien. 

I et længere skriv på Facebook fortæller Mads Christensen, at han i 1995 købte et Rolex-ur af urmageren Michael Woolhead, der i 2007 blev landskendt for at skyde tre bevæbnede serbiske røvere, som trængte i hans butik “Vintage Ure”.   

Men nu ser Mads Christensen sig altså nødsaget til at sætte uret til salg.  

- Jeg er på røven, corona har hevet tæppet væk under min lille forretning, udsigterne er dystre og så må man spare, hvor man kan, skriver Mads Christensen, som fortæller, at uret er en Submariner 5513 fra 1978.  

Har åbnet 1.000 øl

- Det er et brugsur, det har ridser, hakker og battlescars. Jeg har personligt åbnet mindst 1000 øl med det, under devisen ”En øl smager bedre når den er åbnet med et Rolexur”. Mange har gennem årene bevidnet det postulat, skriver han. 

- Ikke alle vil falde for denne prominente vorbesitz-historie, men en Rolex-entusiast derude vil synes, at det er lidt ekstra sjovt. Jeg har haft det på min arm hver eneste dag, siden jeg i 1998 opfandt Blærerøven - ham med de to Rolex-ure. Det har været en ufravigelig del af min uniform hver dag siden, skriver Mads Christensen. 

Her er uret, som Mads Christensen nu sælger. Privat

Han fortæller desuden, at ure af denne type normalt sættes til salg til priser fra 65.000 kroner og opefter. Mads Christensens prisskilt er dog en anelse højere. 

- Jeg prissætter mit til 85.000 kroner med argumentation i historien, den friske Klarlund-håndspålæggelse og det faktum, at det vel nok må være Danmarks mest berømte Sub, skriver Mads Christensen, som til slut opfordrer eventuelt interesserede til at være seriøse: 

-  Spar mig for skambud… Jeg er på røven, men det er altså stadig Blærerøven.