Sådan vælger du den helt rigtige alarm

Advertorials

Sponsoreret indhold:

Tryghed og sikkerhed er alfa og omega for en god tilværelse. Uanset om der er tale om dit private hjem eller dit erhverv, skal du kunne forlade det og være helt sikker på, at der er styr på sikkerheden, og gode alarmer er derfor et rigtig godt sted at starte.

Der er både alarmer, som er designet til at advare mod indbrud og brand, og det er typisk de to udfordringer, man kan være uheldig at møde. Læs med her hvis du kunne bruge gode råd til, hvordan du får den helt rigtige alarm til dit behov – både hvis du ingen alarmer har, og du starter fra bunden, eller hvis du blot mangler noget supplement.

Alarmer til forskellige behov

Som nævnt tidligere er der både brand- og indbrudsalarmer, og vi starter med at se nærmere på indbrudsalarmerne, idet det særligt er her, folks behov er forskellige. Dit behov kommer nemlig meget an på, hvordan du bor, eller hvordan din virksomhed har til huse.

Bor eller har du erhverv i en lejlighed, som ligger i 1. sals højde eller højere, er du som udgangspunkt dækket godt ind, hvis du har en enkelt alarmsensor ved hoveddøren. Har du derimod enten bolig eller virksomhed i en lejlighed i stueplan eller i et hus, stiger indbrudsmulighederne for en eventuel tyv. Som udgangspunkt skal du sætte en sensor ved alle de mulige indgange, der er. Det være sig både hoveddør, bagdør og vinduer. Er du i tvivl, kan du altid få hjælp her.

Brandalarmer

En anden trussel, som alarmerne potentielt kan sikre dig mod, er brand, og her skal du være opmærksom på flere ting. Først og fremmest kan du ikke vide dig sikker, bare fordi der hænger en brandalarm i loftet. Du skal ind imellem sørge for, at brandalarmerne virker, og at batterierne ligeledes lever.

Dertil kommer spørgsmålet om, hvor mange brandalarmer du skal have. En brand kan opstå pludseligt – endda midt om natten, hvor du sover og ikke er opmærksom på lugt eller andet – og derfor er det meget vigtigt, at du har mange brandalarmer. Hellere én for meget end én for lidt. Igen kommer antallet af alarmer an på størrelsen på dit hus eller virksomhed. Hav som udgangspunkt en alarm i hvert rum, og hvis du i din virksomhed eksempelvis har få store rum, kan du have en alarm i hver ende af rummet.

Træk på en specialist inden for sikkerhedsløsninger

Selvom alarmverdenen godt kan virke som en jungle, kan det jo altså i sidste ende handle om liv eller død, og derfor skal du være dækket godt ind. CERTEGO er specialister i sikkerhedsløsninger af forskellig art, og de ved alt om, hvilke alarmer der virker bedst til forskellige formål. I en situation med så mange negative konsekvenser kan det være en rigtig god idé at trække på eksperter som CERTEGOs viden. De er at finde i hele landet, og de vejleder om stort og småt.

Ovenstående indhold er sponsoreret

Ovenstående indhold er sponsoreret