Julie Hey, Søndag, Aller Media
Ingen nytårsaften uden kransekage. Traditionen tro skal der nemlig serveres kransekage til champagnen nytårsaften når klokken slår midnat.
Sådan laver du årets flotteste nytårsmiddag. Læs mere på søndag.dk
Her får du opskriften på en lækker kransekage med et twist af chokolade - opskriften på kransekage tager cirka 40 minutter at lave.
Ingredienser
400 g marcipan med kakao
30 g mandelmel
75 g flormelis
1 æggehvide
150 g flormelis
Sådan laver du flot nytårspynt til dine glas. Læs mere på udeoghjemme.dk
Sådan laver du kransekage med chokolade
Tænd ovnen på 200 grader.
Riv marcipanen og ælt den med mandelmel og flormelis.
Pisk æggehviden let skummende og vend den med marcipanen.
Del kransekage massen i 12 mindre stykker, rul dem ud i 3 cm tykke aflange pølser.
Form dem trekantede med fingrene, læg på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i 10-12 minutter. Lad kransekagen køle af på en rist.
Rør flormelis til glasur med lidt kogende vand.
Kom glasuren i en sprøjtepose og dekorér marcipanstykkerne.
Lad din kransekage tørre og servér dem til nytårsklokkerne.
Det skal du gøre, hvis du vil have vurderet dine antikviteter. Læs mere på madogbolig.dk