Så mange kan vel næppe tage fejl?

Advertorials
Lena Rantala er blot én af de danskere, som oplever de positive virkninger ved VitaePro. (Foto: Foto: NutraQ ApS/Lasse Lagoni)

Sponsoreret indhold:

Kosttilskuddet VitaePro høster gode karakterer på Trustpilot, og både kendte personer og almindelige danskere beretter om, hvordan VitaePro kan være gavnligt for muskler og led. Men er det sandt - og virker VitaePro egentlig?

”Jeg er meget tilfreds og glæder mig til at se, hvad der sker fremover”, ”fin service og hurtig levering”, og ” det er simpelthen det bedste, der er hændt mig. Det virkede efter 6 uger. Er nu på tredje måned, og det bliver bare bedre for hver dag.”

Sådan lyder nogle af kommentarerne, som VitaePro får med på vejen på anmelder-sitet, Trustpilot. Her lyder den overordnede dom fra de over 850 brugere: Fire ud af fem stjerner.

Så mange kan vel næppe tage fejl. Opbakningen ses imidlertid ikke kun på Trustpilot. Den ses også hos 71-årige Søren, som er fast besluttet på at blive i jobbet som vicevært og hos Annett på 63 år, som vil arbejde nogle år endnu.

Og så ses opbakningen hos kendte ansigter som håndbold-legenden Lena Rantala, fodbold-landsholdstræner Åge Hareide og elitefemkæmperen Pernille Svarre. De tre sportsstjerner har det til fælles, at de alle er fysisk aktive, og at VitaePro er en fast del af deres hverdag, som gør det muligt. Hareide, Svarre og Rantala er såkaldte VitaePro-ambassadører – og det ville de ifølge dem selv ikke være, hvis ikke de stod 100 procent inde for VitaePro.

Hvad indeholder VitaePro?

Vitaminer: B12-vitamin, C-vitamin, D3-vitamin og E-vitamin. 

Mineraler: Selen.

Fedtstoffer: Omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA.

Planteekstrakter: Indisk salaitre (boswellia serrata-ekstrakt), astaxanthin, lutein og zeaxanthin. 

UDVID

Og hvorfor gør de så egentlig det? Måske skyldes det, at kosttilskuddet er mere end blot en alsidig vitamin- og mineralpille. Det bidrager nemlig til at holde leddene komfortable og vedligeholde en normal muskelfunktion. Måske skyldes det, at immunforsvaret får de rette næringsstoffer; noget som flere føler, de har brug for her i vinterhalvåret. Eller måske skyldes det simpelthen, at VitaePro sendes fragtfrit og direkte til adressen uden bindingsperiode. Nemt, sundt og lige til.

Hvis du selv vil prøve, hvad nogle de seneste uger har omtalt med vendinger som: "Har fået det så godt" og ”jeg har fået mere energi, selv om jeg er en ældre dame” - så kan du lige nu prøve kosttilskuddet i to måneder til den halve pris.

Det er ikke for sjov, når vi på TV synger: ”VitaePro, det virker jo!” For det gør det rent faktisk for rigtig, rigtig mange danskere.

Og for blot 174 kr. – som er halv pris - kan du de næste to måneder teste kosttilskuddet på egen krop. Uden fragtgebyrer og uden nogen bindingsperiode. Alt, du skal sørge for, er at tage kapslerne med et hovedmåltid og besinde dig med en smule tålmodighed. Mange fortæller nemlig, at der kan gå nogle måneder, før virkningerne gradvist mærkes i muskler og led. Men at de, når virkningerne indtræffer, ikke vil være foruden VitaePro igen. Og så mange kan vel næppe tage fejl.

Hvis du har spørgsmål til produktet, leveringen eller bare er nysgerrig på at vide mere, så tøv ikke med at ringe til NutraQs kundeservice på telefonnummer: +45 7080 8181.

Ovenstående indhold er sponsoreret