Royal datter på catwalken for stort modehus
Maria-Olympia er eksdronning Anne-Maries barnebarn. Foto: Benoit Tessier/Reuters
Maria-Olympia, der er eksdronning Anne-Maries ældste barnebarn, gik lørdag på catwalken for et berømt modehus.

Der var både stjerner, modeller og også et royalt familiemedlem på catwalken, da det italienske modehus Dolce & Gabbana afholdt et modeshow ved modeugen i Milano lørdag.

Det royale stjernestøv sørgede eksdronning Anne-Maries ældste barnebarn, græske Maria-Olympia, for, da hun deltog i showet for det kendte designermærke.

På det sociale medie Instagram har Maria-Olympia delt et billede af sig selv på catwalken.

- Så mange tak Domenico og Stefano, skriver hun med henvisning til de to modedesignere, der står bag det italienske modemærke, efterfulgt af et rødt hjerte.

Til modeshowet fik det royale familiemedlem ifølge Daily Mail selskab af kendisser som Sophia og Sistine Stallone, der er døtre af den berømte skuespiller Sylvester Stallone, Sonia Ben Ammar, som tidligere dannede par med Brooklyn Beckham, og sangerinden Miley Cyrus' lillebror Braison Cyrus.

Det er ikke helt nyt for 20-årige Maria-Olympia at posere på catwalken, og også i februar i år deltog hun i et modeshow for det italienske modehus.

Tidligere i juni delte hun også et billede fra en Dolce & Gabbana-kampagne, som hun selv er en del af.

Maria-Olympia er datter af Marie-Chantal og den tidligere kronprins Pavlos, der er søn af Grækenlands tidligere kongepar, kong Konstantin og dronning Anne-Marie.

Den tidligere konge og dronning af Grækenland måtte i 1967 flygte ud af landet, efter at et militærkup fratog kongen magten.

Først i 2004 fik de royale igen lov til at bosætte sig i landet, og for få år siden vendte de tilbage.

I Danmark betragter kongehuset fortsat det royale par som dronning og konge, selv om titlerne ikke findes, efter at Grækenland blev en republik.

Den danskfødte eksdronning Anne-Marie er den yngste i en søskendeflok på tre, og derfor var det storesøster dronning Margrethe, der arvede den danske trone.

Se billedet fra modeshowet her:

https://www.instagram.com/p/BVenGCshfp-/?taken-by=olympiagreece&hl=da

/ritzau/FOKUS