Røg ud af Vild med dans: Der kommer mange tårer

Ane Høgsberg var på ingen måde klar til at sige farvel, da hun fredag røg ud af "Vild med dans".

Allerede inden afgørelsen faldt, måtte komikeren Ane Høgsberg, der sammen med sin partner Esbern Syhler-Hansen var i omdans mod kokken Dak Ladaporn og Thomas Evers Poulsen, opgive at holde tårerne tilbage.

Da det stod klart, at fredagens tango i "Vild med dans" blev den sidste for komikerens vedkommende, brød hun ud i en gråd, hun ikke er sikker på stopper lige foreløbig.

- Tårer er det, der kommer til at fylde de næste par dage, og nok ikke meget mere end det, siger komikeren efter showet.

- Så skal jeg jo i gang med noget comedy igen, og jeg skal se min kæreste, men det er også det eneste, siger hun.

Selvom det sluttede brat efter kun to danse, har hun trods alt haft en positiv oplevelse.

- Det har været godt og dejligt, og det håber jeg, er kommet til udtryk. Jeg har nydt det rigtig meget, fortæller hun.

I showet dannede hun par med den professionelle danser Esbern Syhler-Hansen, der er ny i Vild med dans. For ham har det været en stor men også vild oplevelse.

- Det har været en følelsesmæssig rutschetur, for der er så meget glæde og det er så fantastisk, lige indtil man rammer det her punkt. Men det har været fedt at være med og lære Ane og alle de andre at kende. Her er et fantastisk sammenhold, siger danseren.

- Det er ærgerligt, vi ikke skal være med længere, det er spillet, og det vidste vi, da vi sagde ja til at være med. Men man håber jo, det er de andre, der ryger først, siger han.

"Vild med dans" sendes hver fredag på TV2.

 

 

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.