Richard Ragnvald træt af DR-indsamling: Hjælp de hjemløse i stedet
I december sidste år underholdt Richard Ragnvald til en stor julefrokost for hjemløse på Rådhuspladsen i København. Foto: Scanpix/arkiv
I stedet skal der laves indsamlingsshow til fordel for hjemløse

Dansktop-sangeren Richard Ragnvald sad ikke ligefrem klistret til skærmen under DR’s store indsamlingsshow lørdag aften.

Han synes, det var ’et stort reklame-show’ og vil meget hellere have en lignende indsamling til fordel for landets hjemløse.

Det skriver Richard Ragnvald i et opslag på Facebook, der er delt over 10.000 gange og har fået mere en 12.000 ’likes’.

Han skriver: ”Nu syntes jeg snart, at alle de danske solister/artister og skuespillere skulle stå sammen om at lave et kæmpe indsamlingsshow til fordel for de hjemløse i Danmark. Det, vi har set i aften, har for mig kun været et stort reklameshow. Det kan ikke være rigtigt, at DR og TV2 overser disse mennesker. Jeg er sikker på, hvis man lavede et kæmpestort underholdningsprogram for disse mennesker, ville der komme rigtig mange penge i kassen, så de for det første kunne få et sted, hvor de kunne være i den kolde tid. Danmark, vi kan ikke være det bekendt. Del gerne dette.”

Over for tv2.dk uddyber han sin kritik af showet:

- For at være helt ærlig, så er jeg sgu ved at brække mig over, vi hele tiden høre om alle de flygtninge, vi skal hjælpe. Selvfølgelig skal de hjælpes, men det skal være i nærområderne. Det sætter mit pis i kog, at man overser de hjemløse, siger han til tv2.dk.

På Facebook vækker hans opslag altså tydelig begejstring. Flere kommentarer kritiserer dog også musikeren og hans støtter:

Ulla skriver: "Jamen så sæt du i gang med det, jeg bliver så frygtelig træt af at høre på alle jer, der ikke vil hjælpe verdens mest fattige og nødlidende og som så gerne vil gøre noget for de hjemlige hjemløse. Der er mange af jer, men når Jeg ser 'Hus Forbi'-sælgeren stå ved min lokale dagligvarerbutik, er han sgu ikke ved at blive rendt ned af folk, der ønsker at støtte, og det var da ellers en oplagt mulighed for mange af jer."

Se hele opslaget her:

Richard Ragnvald Nu syntes jeg snart at alle de danske solister / artister og skuespillere, skulle skulle stå sammen om...

Opslået af Richard Ragnvald på 6. februar 2016