Restaurant-ejer træt af hjemløse: Jeg smider dem ud!

(Foto: Foto: Google Maps/Shutterstock/Ritzau Scanpix)

En restaurant-ejer fra Aarhus er så træt af hjemløse, der skræmmer kunder væk, at han overvejer selv at gøre noget ved problemet.

Den aarhusianske restauratør, Andy Hu, er godt gal i skralden. 

For godt et år siden åbnede han tapas- og sushirestauranten Tapashi i Klostergade tæt på Klostertorvet i Aarhus. Men siden åbningen har han haft problemer med hjemløse i området, og det skræmmer kunder væk.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Forstyrrelserne er blevet værre, efter at kommunen for nylig fjernede fire busskure, hvor de hjemløse holdt til. Nu er de socialt udsatte i stedet trængt over til Andy Hus restaurant, hvor de sidder og blokerer hovedindgangen.

De er berusede og har lavet ballade i restauranten. De har forulempet gæster og smadret ruder, lyder det fra Andy Hu. Nu er han ved at have fået nok, og hvis ikke kommunen tager affære, gør han det selv.

- Hvis der bliver ved med at være hjemløse, som vil hindre mig i at drive min restaurant, så ender det i åben konfrontation. Så tager jeg fat i dem og smider dem ud. Jeg er ved at have fået nok, siger restauratøren til Aarhus Stiftstidende.

Aarhus Kommune har planlagt at flytte fixerummet for narkomaner fra Nørre Allé – tæt på Andy Hus restaurant – til et sted i Sydhavnen i Aarhus. Restauratøren tvivler dog på, at det kommer problemet til livs.