Rengøringsboss får fængselsstraf og millionbøde

En rengøringsboss er blevet idømt en millionbøde og fængselsstraf for grov moms- og skattesvig.
Den dømte rengøringsboss' selskab var underleverandør for Danmarks næststørste rengøringsselskab, Forenede Service, som har stået for rengøring på en lang række offentlige institutioner i Nordsjælland.
Den dømte rengøringsboss' selskab var underleverandør for Danmarks næststørste rengøringsselskab, Forenede Service, som har stået for rengøring på en lang række offentlige institutioner i Nordsjælland. Modelfoto: Iris

Retten i Helsingør har idømt en rengøringsboss et års fængsel, 150 timers samfundstjeneste og en bøde på godt 2,1 millioner kroner for grov moms- og skattesvig. Det skriver Fagbladet 3F.

Den dømte, Vincent Bech, tidligere Vincent Sajn, var indehaver af det nu ophørte rengøringsselskab Kron Service, som havde adresse i Helsingør.

Anklager hos Nordsjællands Politi Marianne Søltoft Buhl havde krævet fængselsstraf til den dømte.

- Jeg er tilfreds med dommen, siger Marianne Søltoft Buhl til Fagbladet 3F efter dommen.

Kron Service var underleverandør for Danmarks næststørste rengøringsselskab, Forenede Service, som har stået for rengøring på en lang række offentlige institutioner i Nordsjælland.

Af rengøringsbossens straf på et års fængsel er de ni måneder gjort betinget med en prøvetid på to år. Den dømte har taget betænkningstid i forhold til en eventuel anke. Der er en ankefrist på 14 dage.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.