Remee til X Factor-deltager: Det er ren tortur

Underholdning
15-årige Oliver måtte fredag aften tage afsked med "X Factor". (Foto: Foto: Martin Sylvest/Scanpix)

15-årige Oliver blev fredag aften sendt ud af "X Factor" af dommer Remee.

Stemmen knækkede, og tårerne pressede sig på, da 15-årige Oliver fredag aften sang for sin overlevelse i "X Factor". Men i sidste ende valgte Remee at sende den unge deltager hjem.

- Det bliver ren tortur, hvis du skal gå videre på denne her måde hver gang, sagde Remee med henvisning til, at Oliver også i sidste uge stod i farezonen.

På scenen var Oliver også tydeligt berørt, da han leverede aftenens sidste sang, og mange følelser overvældede ham i øjeblikket, fortæller han.

- Der var så mange blandede følelser på én gang. Jeg fik øje på min familie og Sanne, der havde tårer i øjnene. Jeg tror, det var derfor, jeg også fældede en tåre, siger Oliver umiddelbart efter aftenens afgørelse.

Han havde forud for showet forberedt sig på, at han igen kunne ende i farezonen, og derfor var han også afklaret med Remees valg.

- Jeg har det egentlig fint. Selvfølgelig er det træls, og jeg er ked af, at jeg er røget ud, men sådan er det jo. Det er spillets regler.

- Jeg synes, jeg kan være stolt af mig selv. Jeg gjorde det bedste, jeg kunne, men det var ikke nok. Folk stemmer på dem, de har lyst til, og sådan er det, sagde han.

Fredag aften stod han i farezonen mod Thomas Blachmans ældste duo, der består af ægteparret Anne Mette og Tomas.

"X Factor" sendes hver fredag aften klokken 20.00 på DR1.

/ritzau/