Randi og Niels blev gift ved første blik: Sådan går det dem i dag
Randi Jespersen og Niels Pold blev gift den allerførste gang, de så hinanden. Foto: Scanpix/arkiv
Randi og Niels fra 'Gift ved første blik' er så småt ved at flytte sammen.

Husker du Randi Jespersen og Niels Pold?

De var en del af tv-eksperimentet 'Gift ved første blik' og sagde ja til hinanden for rullende kammeraer den allerførste gang de mødtes. Det er efterhånden ved at være tre måneder siden, at programmet sluttede, men de to jyder holder stadig fast i hinanden. Faktisk er Randi så småt ved at flytte ind hos Niels. 

- Jeg er simpelthen så lykkelig over det match, der blev lavet, fordi vi passer så fint sammen. Vi er ikke officielt flyttet sammen endnu, men jeg er det meste af tiden hos Niels, og planen er, at jeg flytter ind inden længe, siger Randi Jespersen ifølge Ekstra Bladet til turistorganisationen Destination Bornholm.

Organisationen har foræret parret en weekend på Solskinsøen, fordi det var her de fejrede deres bryllupsrejse, og parret regner med at fejre deres 1-års bryllupsdag på øen.

De to turtelduer har ikke altid været lige begejret for den opmærksomhed de har fået efter programmet.

- Det har været et meget intenst forløb med rigtig meget opmærksomhed, men heldigvis er spørgsmålene og genkendelsen begyndt at stilne lidt af nu. Under alle omstændigheder har det været det hele værd, fordi vi fandt hinanden, siger Randi Jespersen til Destination Bornholm.