Prostituerede flyttede ind: Øv-oplevelse for flere AirBnb-brugere

En række Københavnere havde nok ikke regnet med, at deres lejlghed ville blive omdannet til bordel, da de valgte at udleje gennem udlejningsportalen AirBnb.
Det kan være en god idé, at alliere dig med naboen, hvis du overvejer, at udleje din lejlighed gennem AirBnb.
Det kan være en god idé, at alliere dig med naboen, hvis du overvejer, at udleje din lejlighed gennem AirBnb. Foto: Scanpix / Model

En række Københavnere havde nok ikke regnet med, at deres lejlghed ville blive omdannet til bordel, da de valgte at udleje gennem udlejningsportalen AirBnb.

Ikke desto mindre er det sket hele syv gange inden for bare to uger. Det fortæller Kjeld Farcinsen, politikommisær og leder af Udlændingekontrolgruppen i Københavns Politi til Jyllands-Posten.

- Vi har modtaget henvendelser fra flere personer, der har gjort os opmærksomme på, at der har været en mistænkelig rend af mennesker ind og ud af lejligheden. I syv lejligheder, alle udlejet igennem AirBnb, har der været tale om bordelvirksomhed, siger Kjeld Farcinsen, politikommisær og leder af Udlændingekontrolgruppen i Københavns Politi til Jyllands-Posten.  

Ifølge politikommisæren er det prostituerede fra Rumænien, Moldova eller Brasilien, som flytter ind i de udlejede lejligheder, selvom det ikke er dem, udlejerne har været i kontakt med, skriver Jyllands-Posten.

Overvejer man, at udleje sin lejlighed gennem AirBnb, opfordrer Kjeld Farcinsen til, at man beder naboerne holde øje med, hvem der går ind og ud, mens man er væk. Han oplyser i øvrigt til Jyllands-Posten, at Udlændingekontrolgruppen ikke tilligere har været vidende om, at lejligheder udlejet gennem AirBnb har været benyttet af prostituerede.   

 

  

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.