Prinsessens kæreste indrømmer: Jeg har bragt skam over hende

Underholdning
Nu kommer der andre boller på suppen, lover Märtha Louises kæreste, Durek Verrett. (Foto: Scanpix)

Den selvudnævnte shaman indrømmer nu, at han har trådt i nælderne

Den norske prinsesse Märtha Louises forhold til den selvudnævnte shaman, Durek Verrett, har trukket overskrifter over store dele af verden, siden de sprang ud som par i foråret 2019. Og vel at mærke ikke ligefrem positive overskrifter.

Gang på gang, har den 45-årige guru vakt opsigt med forskellige udtalelser, der har fået den norske prinsesse til at fremstå i et knapt så flatterende lys.

Durek Verrett har blandt andet sagt, at han kan kurere kræft, at dødssyge børn selv har ønsket deres sygdom, og for få måneder siden, fortalte han om parrets sexliv.

Men nu skal der rådes bod på mundheldene og rettes ind efter, hvad der er passende for medlemmer af en kongelig familie. For shamanen er godt klar over, at han har kvajet sig.

Lynkursus i pli

– Det er som en crashtest. Jeg laver en masse fejl, det skal jeg være ærlig omkring. Jeg har begået nogle alvorlige fejl. Jeg har bragt skam over hende, kongefamilien og hendes børn, og jeg er nødt til at tage ansvar for de ting, jeg har gjort. Jeg er ikke perfekt, og jeg hævder heller ikke at være, indrømmer Durek Verrett i podcasten ”The life stylist”, skriver norsk SE og HØR.

Han fortæller også, at han er ved at blive oplært i norsk kultur og er ved at lære, hvad man må og ikke må tale om.

I podcasten løfter han også sløret for, hvor meget den store opmærksomhed og medieinteresse, der følger med når man score en prinsesse, kom bag på ham.

– For at være ærlig, da vi annoncerede vores forhold globalt, gik jeg i chok. Jeg græd ud hos min kæreste, lå i sengen og skælvede. Uanset hvor, jeg gik ud af en dør, var der et kamera i mit ansigt, forklarer den selvudnævnte shaman.