Prins Joachim: Mødte Marie da jeg var gift med Alexandra
Marie og Joachim mødte i mens prinsen stadig var gift.  FOTO: Scanpix
Imens prins Joachim stadig var godt gift, lærte han sin kommende kone at kende til et middagsselskab, hvor de to kom til at sidde ved siden af hinanden.

Prinsesse Marie og prins Joachim er i dag gift, bor i København og har to skønne unger sammen, men hvis ikke de tilfældigivs var kommet til at sidde ved siden af hinanden til et middagsselskab, så virkeligheden måske anderledes ud i dag.

Ægteparret mødte allerede hinanden, da Joachim stadig var gift med prinsesse Alexandra, der i dag er ekskone til prinsen og grevinde.

- Jeg var stadig gift på det tidspunkt, men fordi vi var de eneste, der talte fransk i selskabet, havde vores vært placeret os ved siden af hinanden, har prinsen fortalt i et interview med det engelske magasin Hello, skriver eb.dk

Kærligheden kom senere

Under selskabet snakkede prinsesse Marie og prins Joachim en del sammen, men der blev først delt romantisk senere, fortæller prinsen til magasinet.

Her kalder han desuden sin kone for dybsindig og ekstrem attraktiv, og fortæller, at de snakkede en del om Danmark under deres første møde:

- Og da Marie aldrig havde været i Danmark, var det sjovt at tale med hende. Vores romance startede dog først langt senere, siger prins Joachim.