Prins Harry til jobsamtale i bank

Underholdning
Prins Harry kan grine hele vejen til banken. (Foto: Scanpix)

De engelske tidligere kongelige spås at kunne tjene milliarder, når de for alvor slipper tøjlerne. Blandt andet store banker står i kø.

Prins Harry har siden november været i tæt kontakt med flere banker. Især amerikanske Goldman Sachs er ifølge kilder tæt på at lande en aftale med den 35-årige hertug af Sussex. Det skriver Daily Mirror.

Ikke at den snart tidligere prins kommer til at sidde i kassen i en af de mange afdelinger, men han og fru Meghan spås at kunne blive en slags ambassadører og talsmænd for den kontroversielle bank, der efter finanskrisen måtte hoste op med næsten 50 milliarder i et forlig med den amerikanske stat. Det var for at have haft en stor rolle i og været med til at forårsage den store verdensomspændende krise.

 

Det megarige bank- og finansieringsinstitut er i forhandlinger med Harry. Foto: Scanpix

Det er snart fire år siden, og nu kan det nye PR-stunt med Harry og Meghan for alvor få banken til at fremstå som en hæderlig og troværdig finans-institution igen.

Også andre kendte har været inde og tale ved bankens store events, blandt andre Gwyneth Paltrow og David Beckham.

Milliarder i vente

Sidste uge talte Harry for en anden stor bank, JP Morgan, i Miami. Nogle påstår, at han blev betalt 5 mio. kroner for den ulejlighed, men en talsmand for parret siger, at der ikke blev modtaget nogen penge.

En uafhængig pr-ekspert udtaler dog til avisen, at der er næsten ingen grænser for, hvor mange penge parret kan tjene, når først de går i gang. Stenrige firmaer vil betale formuer for at blive forbundet med parret. – Det er milliarder, de kan tjene på sigt, siger han.

Royalister begræder dog "glidebanen" og siger, at det udvander hele den royale familie i England.

Parret kommer ikke til at savne apanagen fremover. Foto: Scanpix