Prins Harry afslører: Friede mens vi lavede grill-kylling
Det kommende medlem af den britiske kongefamilie, skuespillerinden Meghan Markle, er især kendt for sin rolle i den amerikanske tv-serie "Suits". Foto: Daniel Leal-olivas/AFP
Britiske prins Harry og amerikanske skuespillerinde Meghan Markle åbnede mandag op for detaljer om forholdet.

Verden kan snart se frem til et nyt royalt bryllup i Storbritannien. Britiske prins Harry og den amerikanske skuespillerinde Meghan Markle annoncerede mandag deres forlovelse.

Og parret afslørede mandag flere detaljer om deres forhold.

Prins Harry mødte Meghan Markle på en blind date. En fælles ven havde sat et møde op mellem de to. Prins Harry beskriver, at han blev overvældet, da han mødte sin kommende forlovede.

- Jeg blev overrasket, da jeg trådte ind i rummet og så hende. Jeg tænkte, at jeg måtte gøre mig meget umage her, sagde prins Harry til det britiske medie BBC.

Efter et par dates overtalte prinsen Meghan Markle til at tage med ham på en campingtur i Botswana.

- Vi camperede med hinanden under stjernerne. Hun var med mig i fem dage, hvilket var fantastisk, sagde prins Harry.

Da prins Harry tidligere i november friede til Meghan Markle, skete det under omstændigheder, der ikke ligefrem klinger royalt.

Han gjorde det en almindelig aften i sit hjem, Kensington Palace, mens parret var i gang med at lave grillkylling.

- Det var bare en fantastisk overraskelse. Det var så sødt, naturlig og meget romantisk, sagde Markle i interviewet med BBC.

- Hun lod mig ikke en gang blive færdig. Hun spurgte, om hun kunne sige ja, tilføjede prins Harry.

Ringen, som nu sidder på Meghan Markles finger, har nogle specielle detaljer. Den er blandt andet prydet med diamanter fra en juvelsamling, der tilhørte prins Harrys mor, den afdøde prinsesse Diana.

Parret understregede, at det betyder meget at have Diana med sig på den måde. Og prinsen mener, at hans forlovede og hans mor ville have været meget glade for hinanden.

- Det er dage som i dag, hvor jeg savner at have hende omkring og fortælle hende de gode nyheder. Men jeg er sikker på, at hun er med os et andet sted, hvor hun hopper op og ned i begejstring, sagde han.

Selv om det royale par ikke venter barn i øjeblikket, håber de to at kunne starte en familie i fremtiden.

- Det er et skridt ad gangen, og forhåbentlig kan vi starte en familie i fremtiden, fortalte prins Harry.

/ritzau/