Populær kassedame vader i jobtilbud: Derfor har hun endnu ikke sagt 'ja tak'
Yvonne Jensen. Foto: Privat
Kassedamen Yvonne Jensen er overvældet over den store opmærksomhed, hun har fået, efter hun blev fyret i Kvickly i Holte. Hun har allerede takket nej til jobtilbud hos en købmand.

Danmarks for tiden mest omtalte kassedame Yvonne Jensen vader i jobtilbud.

Den vellidte kvinde, som alle elsker at handle hos i Kvickly i Holte, blev for nylig fyret. Men et enkelt facebookopslag har efterfølgende forvandlet hende til en attraktiv figur på jobmarkedet.

Flere danskere har således anbefalet hende at tage kontakt til forskellige forretninger, og Købmanden i Søllerød har endda tilbudt hende et deltidsjob på 30 timer. 

Til Ekstra Bladet fortæller den populære kassedame, at opmærksomheden har gjort stort indtryk på hende. 

- Det er meget overvældende med alle dem, der har rost mig. Det er flot og vildt, siger hun til Ekstra Bladet og fortsætter: 

- Jeg har talt med købmanden her i Søllerød. Han ville jo give mig arbejde med det samme - 30 timer om ugen. Jeg bor i Egedal Kommune, så der er lidt langt. Så jeg sagde, at jeg lige ville vente lidt. Det kunne jo være, at jeg fik et tilbud tættere på.

Det var Kvickly-kunden Eileen Klitvad fra Holte, som foreslog Yvonne Jensen, at hun kunne tage et billede af hende og lægge det ud på Facebook. Håbet var, at det ville skabe opmærksomhed – også fra nye potentielle arbejdsgivere. Og opmærksomhed har opslaget i den grad fået.

Mandag aften var det blevet delt over 4.500 gange, mens over 4.600 havde givet det et ’like’.

Eileen Klitvad fortalte lørdag til Avisen.dk, at hun var meget overrasket over, at Kvickly havde valgt at fyre en så serviceminded medarbejder.

- Hun (Yvonne Jensen, red.) blev helt stille, da jeg roste hende, hvorefter hun sagde, at hun lige var blevet fyret. Jeg tænkte, det var løgn. Hvordan kan en kvinde, der er så imødekommende over for kunderne, blive fyret, fortalte Eileen Klitvad til Avisen.dk.

Ifølge Coop, som Kvickly er en del af, skyldes fyringen af Yvonne Jensen en nedskæringsrunde i butikken.