Populær dansk sanger går solo: Vil ud de små spillesteder
Simon Kvamm går solo. FOTO: Scanpix
Simon Kvamm, der er kendt fra Nephew og De enste to, springer ud i en solokarriere, som skal føre ham rundt på de danske landeveje mange år ud i fremtiden.

Den populære sanger fra bandet Nephew og duoen De eneste to kan slet ikke få nok musik i sit liv, og han erklærede i "Vi ses hos Clement" på DR2 i søndags, at han nu også har tænkt sig at gå solo.

Han fortæller, ifølge HER&NU, at han har skrevet en række sange, som han gerne vil optræde med i det nye år. De nye sange skal prøves af på publikum, før de bliver til mere end det, står der på sangerens hjemmeside:

Normalt indspiller man jo sangene, før man spiller live, men jeg har haft lyst til at vende om på rækkefølgen. Dels fordi jeg ser scenen som mit vigtigste sted at udkomme som solist. Og dels fordi jeg tror på, at sangene bliver bedre af at blive modnet med et publikum siddende overfor mig.

En tur i en enlig jolle

Den 40-årige sanger har haft stor succes med både Nephew og De eneste to, og solokarrieren er på ingen måde en vej væk fra disse projekter, står der også på hjemmesiden.

Det er der imod et supplement:

- Hvis Nephew er et tankskib og De Eneste To er en katamaran, så er det her min lille enmandsjolle. En jolle, som jeg har lyst til at kunne sejle på tour i, selv når jeg engang bliver gammel. Og nu føler jeg mig altså endelig klar til at stævne ud på den første testsejlads, skriver han.

Se også: