MASSAKREN I PARIS

Politiker: Brødre ønsker at dø som martyrer

To mistænkte skal ifølge en fransk politiker have sagt til politiet, at de ønsker at dø som martyrer.
Ifølge en lokalpolitiker vil de to brødre dø som martyrer.
Ifølge en lokalpolitiker vil de to brødre dø som martyrer. Foto: Thibault Camus/AP

Den franske lokalpolitiker Yves Albarello siger til tv-kanalen iTele, at massakre-mistænkte brødre skal have sagt til politiet over telefonen, at de er klar til at dø som martyrer.

- Politiet har været i telefonkontakt med de to brødre, og de har sagt, at de ønsker at dø som martyrer, siger Yves Albarello til iTele ifølge CNN og BBC.

Oplysningen er ikke blevet bekræftet for mere officielt hold.

De franske myndigheder sagde tidligere fredag, at man var "næsten sikker" på, at de to hovedmistænkte til angrebet mod den satiriske ugeavis Charlie Hebdo står bag en gidseltagning i den franske by Dammartin en-Goele.

Ifølge flere medier skulle der være tale ét gidsel.

Ifølge den franske avis Le Figaro kan gidslet i den franske by Dammartin-en Goele være en 28-årig kvinde.

Le Figaros reporter på stedet har mødt venner til en 28-årig kvinde, som er medarbejder på virksomheden Création tendance découverte, hvor gidseldramaet udspiller sig.

Ifølge dem kan hendes familie ikke komme i kontakt med hende, hverken gennem telefon eller mail. Hun skulle have været på virksomheden, da gidseltagningen blev indledt.

88.000 franske politibetjente og militærfolk deltager i menneskejagten på de to brødre, Cherif Kouachi og Said Kouachi, der er mistænkt for at stå bag onsdagens angreb mod det satiriske ugeblad Charlie Hebdo, hvor 12 mennesker blev dræbt.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.