Politiet uden spor af forsvundet 22-årig mor

Syd- og Sønderjyllands Politi indstiller eftersøgningen af en kvinde, som har været forsvundet siden lørdag.

22-årige Kamilla Hantusch, der ikke er blevet set siden lørdag aften, er efterlyst via Interpol i hele verden, men i nærområdet kan Syd- og Sønderjyllands Politi ikke gøre så meget mere i selve eftersøgningen af den unge mor.

Det meddeler Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse. Politiet har torsdag besluttet at indstille eftersøgningen, efter at have gennemgået skov, moseområder og parker ved Padborg med hunde onsdag.

Kamilla Hantusch var lige blevet student og blev sidst set lørdag klokken 22.30 ved Frøslev-Padborg Skole på Frøslevvej. Politiet har ledt med hunde i området ved skolen og på den rute, hun sandsynligvis har fulgt til sit hjem på Teglgårdsvej.

Torsdag har politiet offentliggjort et kort over den 22-årige kvindes sandsynlige rute hjem.

- Jo længere tid, der går, jo klart mere bekymrende er den unge kvindes forsvinden selvsagt. Men politiet kan fortsat ikke sige noget om hvor vidt Kamilla er forsvundet af egen vilje, om hun har været udsat for en ulykke, eller om nogen har gjort hende noget, skriver politiet.

Alle, der var i området, må gerne kontakte politiet på 114 med oplysninger om personer og biler de har set, eller ting de har hørt, uanset om det var usædvanligt eller ej. Det gælder i tidsrummet fra lørdag aftenklokken 21.30 til midnat.

På den måde kan politiet kortlægge, hvilke personer og biler der befandt sig i området.

Kamilla Hantusch er spinkel til almindelig af bygning og 161 centimeter høj. Hun har skulderlangt brunt hår, og sidst, hun blev set, havde hun mørke jeans og hvid t-shirt på samt sorte støvletter med høje hæle. Hun bar desuden en sort taske.

/ritzau/