Politiet løslader en gruppe mænd i Vejers efter ransagning

En ransagning mandag udspringer af skudsag i Esbjerg for få dage siden, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.
Politiet rykkede talstærkt ud til Vejers mandag eftermiddag til en ransagning i Vejers, der hænger sammen med en skudsag i Esbjerg for få dage siden. Flere mænd er anholdt. Der er ikke oplysninger om, hvorvidt de er sigtet for noget.
Politiet rykkede talstærkt ud til Vejers mandag eftermiddag til en ransagning i Vejers, der hænger sammen med en skudsag i Esbjerg for få dage siden. Flere mænd er anholdt. Der er ikke oplysninger om, hvorvidt de er sigtet for noget. Foto: John Randeris/Scanpix

Syd- og Sønderjyllands Politi gennemførte mandag eftermiddag en ransagning i Vejers nord for Esbjerg.

Mandag aften oplyser politiet, at 11 personer blev anholdt efter ransagningen, men at alle er løsladt igen. Ingen er blevet bragt til Politigården, skriver Sydjyllands Politi på Twitter.

Ransagningen udspringer ifølge politiet af en skudepisode torsdag på Stengårdsvej i Esbjerg.

Skudepisoden foregik, efter at en person tidligere torsdag angiveligt blev forsøgt kørt ned med vilje i Esbjerg.

Oplysningen om påkørslen kommer fra vidner. Politiet har hverken offer eller gerningsmænd fra de to biler, der angiveligt skulle have påkørt ham.

Senere torsdag aften blev der affyret to skud - muligvis skræmmeskud - på Stengårdsvej.

Efterforskningsleder Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyllands Politi, har oplyst til Jydske Vestkysten, at 10-12 personer har været involveret.

Det er politiets opfattelse, at der er tale om et personligt opgør mellem to mænd, der hver især har en eller anden form for kontakt til bandemiljøer.

- Det er vores opfattelse, at det er Loyal To Familia og Black Army fra Odense og Aarhus, har Bent Thuesen sagt til Jydske Vestkysten.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.