Politiet finder våben hos midaldrende mænd: Truede en tredje

To mænd bliver anmeldt i sag om trusler i Borup. Politiet finder ulovlige skydevåben hjemme hos dem begge.
En mand fra Borup havde et skarpladt jagtvåben liggende fremme, da politiet lørdag bankede på for at tale med ham om en sag om trusler.
En mand fra Borup havde et skarpladt jagtvåben liggende fremme, da politiet lørdag bankede på for at tale med ham om en sag om trusler. Foto: Colourbox/arkiv/Colourbox.com

En mand fra Borup blev lørdag opsøgt hjemme hos sig selv af to mænd, der kom for at ordne et økonomisk mellemværende.

Imidlertid fik deres offer meldt den uofficielle inkassoforretning til politiet, og de to mænd blev lørdag anholdt og sigtet for trusler.

Der er tale om to mænd på 40 og 50 år, der begge er fra Borup, oplyser vagtchef Lars Galasz, Midt- og Vestsjællands Politi.

Ydermere er mændene sigtet for ulovlig våbenbesiddelse, da politiet hjemme hos dem begge fandt skydevåben, som de ikke havde tilladelse til.

Den ene havde et skarpladt jagtvåben liggende fremme, da politiet lørdag opsøgte ham derhjemme. Han erkendte den ulovlige våbenbesiddelse, oplyser vagtchefen.

Hjemme hos den anden måtte politiet have hjælp fra en bombehund, der snusede sig frem til et haglgevær. Dette våben var dog ikke ladt.

De to mænd blev søndag fremstillet for en dommer i Retten i Roskilde. Her blev de begge varetægtsfængslet indtil 2. november, oplyser Lars Galasz.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.