Politiet beder om hjælp: Hus beskudt for tredje nat i træk
Politiet rykkede tidligt i morges ud til en adresse i Albertslund, hvor der fore tredje nat er blevet skudt mod et hus. Foto: Martin Sylvest Andersen / Ritzau Scanpix (arkivfoto)
Københavns Vestegns Politi rykkede for tredje nat i træk ud til et skyderi på en adresse i Albertslund.

Københavns Vestegns Politi rykkede tidligt onsdag morgen ud til et tredje skyderi mod et hus i Albertslund.

Det oplyser vagtchef Brian Munck onsdag morgen.

- Vi fik anmeldelsen klokken 04.12, og vi kunne konstatere, at der er blevet skudt mod det samme hus på adressen ved Tranehusene, siger vagtchefen.

Brian Munck oplyser, at politiet har fundet flere skudhuller i væggen på adressen, men ingen personer er kommet til skade.

Københavns Vestegns Politi er onsdag morgen stadig til stede i området.

- Vi arbejder på stedet og vil gerne tale med vidner, der har hørt eller set noget, siger Brian Munck.

Det er den fjerde skudepisode i Albertslund på to døgn.

Tirsdag eftermiddag blev en tilfældig fodgænger ramt af skud på Roskildevej.

Skuddene blev affyret mod en sort BMW fra en lille sølvgrå bil.

Tirsdag aften klokken 19.10 blev en 19-årig mand anholdt i relation til skyderierne, men politiet ønsker ikke at oplyse videre herom.

- Vi kender den anholdte fra tidligere, siger Brian Munck uden at ville oplyse, om den anholdte har forbindelse til bandemiljøet.

Der er endnu ikke taget stilling til, om den 19-årige skal fremstilles i grundlovsforhør, oplyser Claus Buhr, kommunikationsansvarlig hos Københavns Vestegns Politi, onsdag morgen.

Skudepisoderne førte til, at politiet tirsdag aften indførte visitationszone i dele af Albertslund Kommune. Visitationszonen gælder frem til 1. maj.

Både natten til mandag og natten til tirsdag blev der affyret skud mod huset, der også blev beskudt tidligt onsdag morgen.

Flere ruder er blevet knust, men ingen personer er kommet til skade ved skyderierne.

Politiet kan stadig ikke oplyse, hvad der er motivet bag skyderierne mod huset i Albertslund, eller hvem der bor på adressen.

/ritzau/