Politiet beder om hjælp: Har du set "snuse-manden"?
Roskilde lokalpoliti leder efter en mand, der snusede til en dreng, som han mødte på en sti. Det er ikke manden på fotoet. Scanpix - modelfoto
En mand med en meget besynderlig adfærd vækker politiets opmærksomhed i Roskilde

Lokalpolitiet i Roskilde vil meget gerne i kontakt med den mand, der i går, tirsdag, udviste en ret besynderlig adfærd.

Det skriver lokalavisen.dk.

Klokken 16.59 fik politiet en henvendelse fra en 13-årig dreng. Han havde en times tid forinden haft en ubehagelig oplevelse, da han mødte en mand på en sti ved en tankstation på Klosterengen i Roskilde.

Den fremmede mand havde en hund med og trådte ud på stien foran den 13-årige dreng, som kom kørende på sin cykel.  Manden begyndte nu at snuse til drengen, fra maven og opefter, ligesom drengen blev bedt om at åbne munden, så manden også kunne snuse til ham der.

Det nægtede drengen. Men selv om han bad manden om at stoppe, fortsatte han sit snuseri. Da mandens hund løb væk, stoppede det bizarre optrin heldigvis. Manden løb afsted efter hunden, og drengen skyndte sig væk.

Hjælp med efterlysningen - det kan gælde liv eller død

Politiet har udsendt et signalement af manden. Han beskrives som 40-45 år gammel, 170-175 centimeter høj, almindelig af bygning og med brunligt kort hår. Han var mørk i huden og så 'udenlandsk' ud, havde overskæg og var iført sort vinterjakke. Han talte dansk med accent og medbragte en stor hund med sort mave og brunlige pletter.

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har set manden i området eller ved, hvem han er. Ring til politiet på tlf. 114.