Podcast: En åbning med masser af mål – i dag venter det gode spil!

Dag to ved VM byder på det, der ligner tætte kampe imellem Iran og Marokko og Spanien og Portugal i Gruppe B. Her er det Ramos og Spanien, der træner forud for det iberiske opgør. (Foto: Foto: JAVIER ETXEZARRETA/Ritzau Scanpix/arkiv)

Vi fik taget hul på VM-bylden med en målfest. Vi fik til gengæld ikke noget VAR at se, så det har vi til gode. Her får du analyse af åbningskampen, optakter til fredagens kampe og et kig på VM-weekenden!

(Eksperter fra sportsmediet Mediano vil i løbet af VM skrive daglige, eksklusive klummer her på avisen.dk/VM. Her vil du også kunne finde de daglige podcast, som Mediano optager hver morgen i hele VM-perioden.)

Deltag i VM-spillet her: www.avisen.dk/vmspil 

Hver dag trækker vi lod om 2 x gavekort på 250 kroner som frit kan vælges på sendentanke.dk

Dag to ved VM byder på det, der ligner tætte kampe imellem Iran og Marokko og Spanien og Portugal i Gruppe B, men inden da får vi Salah at se i aktion for Egypten, når de skal op imod Uruguay. De tre kampe er naturligvis på programmet i dagens Morgenshow fra Mediano, hvor tidligere Arsenal-spiller Jonas Hebo Rasmussen og bettingekspert og tidligere dommer Benjamin Leander udgør panelet.

De taler også om torsdagens åbningskamp, som bød på mange mål, men samtidig blev en meget ensidig affære. Det gjorde det til en taknemmelig opgave for dommer Pitana, der ikke benyttede sig af VAR, hvilket ellers kunne have været en fordel for hele slutrunden at få sat i spil allerede i kamp 1 - hør Benjamin Leanders analyse af hvorfor i podcasten.

Panelet ser desuden frem imod den herlige VM-weekend, vi har lige om hjørnet. Foruden Danmarks kamp lørdag, er blevet sat krydser i ekspert-kalenderne ud for Kroatien - Nigeria, Tyskland - Mexico, Serbien - Costa Rica, Brasilien - Schweiz. Lyt med herunder og hør, hvorfor netop de opgør bliver spændende at følge.