Peter Madsens elskerinde står frem: Han kan råbe og skrige
Peter Madsens elskerinde står hun frem og fortæller om deres forhold. Foto: Bax Lindhardt/Scanpix/arkiv
Peter Madsens elskerinde står nu frem og fortæller om deres forhold.

Den drabssigtede opfinder Peter Madsen, der er mistænkt for at have slået den svenske journalist Kim Wall ihjel, skulle have overnattet med sin elskerinde i ubåden bare ét døgn efter den skæbnesvangre tur med den afdøde svensker.

Det fortæller elskerinden, 38-årige Deidre King, i et interview med Ekstra Bladet lørdag.

Hun har kendt Peter Madsen i 14 år, og de har flere gange dyrket sex sammen. Senest på det store hotel Bella Sky på Amager.

Hun tror ikke på, at Peter Madsen er morder. Men han kan godt være speciel, erkender hun.

- Peter er en person, som mener, at man skal prøve alting mindst én gang. Hvis nogen beder ham om noget, så gør han det. Hvis jeg sagde til Peter ’vil du ikke nok være sød at kvæle mig, fordi det kan jeg godt lide’, så ville han gøre det. Peter kan godt lide at skubbe grænser, men kun, hvis du er med på det, siger hun til Ekstra Bladet. 

I interviewet siger den 38-årige kvinde også, at Peter Madsen godt kan hidse sig op, hvis noget går ham på. Han kan godt blive lidt ’Anders And-agtig’, hvor han råber og skriger, hvis han ikke får sin vilje, forklarer hun.

Peter Madsen er stadig varetægtsfængslet og sigtet for drab og usømmelig omgang med lig. Han nægter sig skyldig i manddrab og uagtsomt manddrab, men han har erkendt, at han har begravet Kim Wall til søs.

Kim Walls torso blev fundet den 21. august på Vestamager. Cirka 10 dage efter hun og Peter Madsen stak til søs.