Personaleudflugt går galt: 12 personer styrter i havn

Flere retsansatte endte i havnen, da de tirsdag var på personaleudflugt i Aarhus. (Foto: Foto: Google Maps )

De ansatte fra Retten i Aarhus endte i et havnebassin, da de ville slutte deres personaleudflugt af med en kold forfriskning på bro.

Det endte i én kæmpe og ufrivillig dukkert, da 18 ansatte fra Retten i Aarhus i går var taget på personaleudflugt til havnen i Aarhus.

De retsansatte var taget ned på den aarhusianske havn for at kigge på kunst, og som afslutning havde gruppen tænkt sig at nyde en forfriskning ved træskibshavnen.

Forfriskningen viste sig at være ekstra våd, da et helt afsnit af promonadebroen pludselig forsvandt under fødderne på det store forsamling af kollegaer.

I næste øjeblik plaskede 12 ansatte ned i havnebassinnet, hvor de skulle manøvrere rundt i det våde element mellem det bord og de bænke, som de før sad og hyggede sig ved.

- Det var en ret dramatisk oplevelse, men vi er heldigvis allesammen nogenlunde okay, hvis vi ser bort fra knubs og blå mærker, siger retspræsident Bodil Ruberg til Århus Stiftstidende.

Hun forklarer til det lokale medie, at de ansatte har brugt noget af onsdagen på at tale den våde oplevelse igennem - de er også blevet tilbudt psykologsamtaler.

Østjyllands Politi oplyser til avisen, at de endnu ikke kender til årsagen til sammenstyrtningen, men at de er ved at fastlægge, hvad der lå til grund for broens kollaps.