Person mister livet i voldsom brand på Bornholm

Krimi
brandbil (Foto: Colourbox/arkiv/Free)

Et hus i Sorthat-Muleby på Bornholm var overtændt, da brandfolk nåede frem til stedet natten til lørdag.

En person har mistet livet i en brand på Bornholm natten til lørdag.

En villa brød i brand efter midnat, og da brandfolk havde fået slukket ilden og kunne komme ind i huset, fandt de liget af en person.

Det skriver Bornholms Tidende.

Den voldsomme brand brød ud i et hus på Mulebyvej i landsbyen Sorthat-Muleby cirka fem kilometer nord for Rønne.

Alarmen om branden kom klokken 02.49. Da brandfolk kom frem til adressen og gjorde klar til at få bugt med ilden, var huset overtændt.

Selv om hele villaen stod i brand, lykkedes det at få ilden under kontrol.

Til Bornholms Tidende fortæller indsatsleder Kim Riis fra Bornholms Brandvæsen, at man fik dæmpet flammerne forholdsvis hurtigt.

Da temperaturen var dalet lidt i huset, kunne brandfolkene komme ind. Der fandt de liget af en person. Den omkomnes identitet er lørdag morgen ikke endeligt fastslået.

Der kommer formentlig også til at gå lidt tid, før man får svar på det. Det oplyser vagtchef ved Bornholms Politi Alexander Voltov.

- Der går nok 14 dages tid, før man er færdig med de retskemiske undersøgelser. Vi kan ikke svare på, hvem der er omkommet derude. Det er en retsmediciner, der skal tage sig af det, siger vagtchefen til Ritzau.

Politiet kender ikke årsagen til branden. Teknikere fra Sjælland skal nu til øen for at fastslå, hvad der antændte huset.

- Vi skal have teknikere herover. De er specialiserede i at lave brandundersøgelser, siger Alexander Voltov.

/ritzau/