Pamela Anderson skilt: Ægteskabet holdt 12 dage

Underholdning

”Baywatch”-stjernen er endnu en gang blevet skilt

Femte gang var heller ikke lykken for 52-årige Pamela Anderson, der har besluttet at lade sig skille fra sin seneste mand, 74-årige Jon Peters.

Og godt nok har den tidligere Baywatch-stjerne ikke tradition for lange ægteskaber, men det seneste tager rekorden: Blot 12 dage efter, hun og Jon Peters sagde ja til hinanden ved et intimt bryllup i Malibu være gift, blev skilsmissepapirerne blev fundet frem og underskrevet.

– Vi vil være meget taknemmelige for jeres støtte, mens vi tager lidt tid fra hinanden for at re-evaluere, hvad vi ønsker fra livet og fra hinanden. Livet er en rejse, og kærligheden er en process, lyder det i en kommentar fra Pamela Anderson til Hollywood Reporter.

Her afslører hun også, at parret end ikke har nået at få underskrevet vielsesattesten – og at det altså heller ikke kommer til at ske.

Parrets ægteskab blev altså ganske kort, men de har kendt hinanden siden 1980’erne, hvor han var en succesfuld producer, mens hun var en håbefuld starlet. De datede endda et par gange, men der skulle gå mere end 30 år, før det blev alvor. For så bare at ende ganske brat.

Det var Pamela Andersons femte bryllup. Første gang, hun gik ned af kirkegulvet var med musikeren Tommy Lee i 1995. Sien fulgte et kort ægteskab med en anden musiker, Kid Rock – og Rick Salomon, der er professionel pokerspiller, nåede hun såmænd at være gift med to gange.

Jon Peters er succesfuld producer i Hollywood, hvor han ovenikøbet har sin egen stjerne på Walk of Fame. Foto: Ritzau/Scanpix